SİVAS / MERKEZ - Uzuntepe Ortaokulu

May

11 Mayıs Çarşamba günü ortaokul öğrencilerimize   Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Ebru YAVAŞ tarafından  "Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji" konulu bir söyleşi gerçekleştirildi. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle 17.03.2022 tarihinde Yukarı Tekke Şehitliğne gittik.Oradaki Şehitlik Müzesini gezdik.Şehitlerimizin ruhu için Kur'an Tilaveti okundu.Dua ettikten sonra Peygamber Efendimizin( s.a.v) sancaktarı Abdülvahabi Gazi hazretlerinin türbesini ziyararet ederek gezimizi sonlandırdık. Bu gezi öğrenilerimizde milli manevi duyguların uyanmasına vesile oldu.

Mrt

Okulumuzda 21-28 Şubat 2022 tarihinde Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenledik. İlkokullarda "Mangala" , ortaokullarda ise "Reversi" dalında yarışma oldu.Turnuvaya öğrencilerimiz çok ilgi gösterdi, eğlenceli bir yarışma oldu. İlkokullarda 4/A sınıfından Nuriye ŞAHİN, ortaokullarda ise 8/A sınıfından Nisanur AVCI 1. olarak Sivas'ta düzenlenecek turnuvaya hak kazandı.Ödüllerini Okul Müdürümüz Fatih UNAŞ verdi.Turnuvayı organize eden Türkçe Öğretmenimiz Fatih Emin ERBAŞ başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz