SİVAS / MERKEZ - Uzuntepe Ortaokulu

ÖĞRETMENLERİN 2023 YILI EYLÜL DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMALARI

Haz

Yerli ve milli aracımız TOGG okulumuza geldi. Belediye Başkanımız öğrencilerimize güzel bir sürpriz yaparak TOGG ile buluşmalarını sağladı. Arabaya binerek gezme fırsatı bulan öğrencilerimiz ve velilerimiz çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Belediye Başkanımız Hilmi BİLGİN ve Belediye Başkan Vekili Turan TOPGÜL'e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Anasınıfı öğrencilerimizi Trafik Eğitim Parkuruna götürdük. İlkyardım ve trafik eğitimi alan öğrencilerimiz pedallı araçlarla parkurda gezme fırsatı buldu.

Haz

Müzeler Haftası münasebetiyle öğrencilerimizle müze ziyaretleri yaptık. Sanayi Mektebi Müzesi, Şehir Müzesi, Arkeoloji Müzesini ziyaret eden öğrencilerimiz şehir meydanında bulunan tarihi medreseleri de gezme fırsatı buldu. Geziye katılan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Belediye Başkanlığı tarafından finanse edilen ilkokullararası futbol turnuvasına katıldık. Grup maçlarında aldığımız 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle grubu 2.sırada tamamladık. Son 16 turunda elenen takımımız turnuvuya büyük bir renk kattı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor Teknik Direktör Öğretmenimiz Aslan YILMAZ'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Düzenlediğimiz etkinliklere veliler de büyük bir ilgi gösterdi.

Haz

Sivas Küçükler Kategorisi İl Bilek Güreşi müsabakalarına hem kız hem de erkek öğrencilerimizle katılım sağladık. Turnuvaya damga vuran öğrencilerimiz toplamda 32 madalya kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor öğretmenimiz Mehtap AÇIL'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

İngilizce Öğretmenimiz Esra BÖLÜKBAŞI tarafından 'Diyalekt Uygulamasının' tanıtımı yapıldı.

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Esra BÖLÜKBAŞI'nın ortak olarak katıldığı "Recycling Academy" isimli eTwinning Projesi değerlendirme raporu yayınlandı.

Mrt

e-Twinning Projeleri kapsamında okulumuzda 'Recycling Academy' adlı projeye başlanmıştır. Projeyi yürüten İngilizce Öğretmeni Esra BÖLÜKBAŞI'ya teşekkür ederiz.

Mrt

HEDEF Projesi kapsamında okulumuzda başlatılan 'Ailemle Okuyorum' etkinliği başladı. Etkinlik kapsamında veliler, öğrencilerle birlikte aynı sırada kitap okuyarak hem kendilerinin hem de öğrencilerin gelişimlerine katkıda bulunacaklar.

Mrt

Okulumuzda Orman Haftası münasebetiyle Sivas Orman İşletme Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize seminer verildi. Seminer sonunda öğrencilerimiz arazi taşıtı olan Arazöz'ü inceledi ve okulumuzun bahçesine fidan dikti. Bu güzel etkinlik için Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ederiz.