SİVAS / MERKEZ - Uzuntepe Ortaokulu

Mrt

Okul Sporları kapsamında düzenlenen Yıldızlar Bilek Güreşi İl Müsabakalarında öğrencilerimizden Nuh KOÇ 3., M.Şaban KOÇ ise 4. olarak madalya kazandılar. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehtap AÇIL'ı tebrik ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin dengeli ve yeterli beslenmesi için 'Sağlıklı Tabaklar Sağlıklı Nesiller' semineri düzenledik. Seminer için Diyetisyen Tusem ÇINAR'a teşekkür ederiz.

Mrt

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek ilimize gelen depremzedeler için okulumuzda yardım kampanyası başlatıldı. Yardım kampanyasında toplanan 8000 TL depremzedelere ulaştırıldı. Yardımları için velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

29-30-12-2022 tarihinde il düzeyinde düzenlenen Dart Turnuvasında öğrencilerimiz 4.oldu. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehtap AÇIL' ı tebrik ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz Twin Bilim setlerini kullanarak Buz Dolabı ve Robot tasarladılar. Kodlamaya başlangıç olarak nitelendirilen Twin Bilim Setleri sayesinde öğrencilere kodlama ve yazılımın önemini benimsetmeye çalışan Matematik Öğretmenimiz Mustafa ERDOĞMUŞ'a teşekkür ederiz.

Ara

Yerli Malı Haftasını (Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası) öğrencilerimizle birlikte kutladık.

Ara

Öğrencilerimiz ilimizde düzenlenen Yıldızlar Kros Müsabakalarına katıldı.

Ara

Rehberlik Araştırma Merkezinden gelen Rehberlik Öğretmeni Ahmet Cevdet ÇETİNBAŞ, HEDEF Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine yönelik 'Verimli ders çalışma ve LGS' ve 'Teknoloji Bağımlılığı' konulu seminer verdi.

Ara

Bocce il müsabakalarında küçük erkekler kategorisinde okulumuz üçüncü olarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehtap AÇIL'ı kutlarız.

Kas

Bizlere vatanımızı emanet eden Ulu Önder M. Kemal Atatürk'ü minnetle anıyoruz. Onun bize açtığı yolda yürümeye devam edeceğiz.

Kas

3 Kasım 2022 tarihinde Hamidiye Millet Bahçesine gittik.Burada dünyada tek olma özelliğini taşıyan Savaş Atları Müzesini gezdik.Öğrencilerimiz ata bindiler, ok attılar.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Başta M. Kemal Atatürk olmak üzere bu vatanı bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Ekm

Güneş tutulmasını tüm öğrencilerimizle bahçede kaynak camlarıyla takip ettik.

Haz

Yoğun geçen bir yılın son günlerinde düzenlediğimiz turnuvalarla öğrencilerimize büyük heyecan yaşattık. Yoğun katılımın olduğu müsabakalr çok çekişmeli geçti.Tüm takımlarımızı tebrik ediyoruz.

May

Atatürk' ün Samsuna ' a çıkarak Kurtuluş Savaşını başlatmasının 103.yılını kutladık. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanı için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.